Een bijzonder concept

Team Marketing is een vorm van nieuwe economie, wat dat is leg ik graag aan u uit. Tot enkele jaren geleden was het gebruikelijk dat je voor je aankopen naar een winkel ging. Maar een winkel heeft hoge kosten aan bijvoorbeeld huur, personeel, voorraad en verzekeringen, en niet te vergeten reclame. Dit zijn kosten die worden doorberekend in de verkoopprijzen, en die u uiteindelijk zelf betaalt. Steeds meer verkopen worden tegenwoordig via internet gedaan. Het aanbod is groot en er kan gemakkelijk vergeleken worden, ook op het gebied van prijs. Dat is een vorm van “nieuwe economie”.

Maar er zijn meer verschillen. Als iemand vroeger met een bepaald idee of concept succesvol was, dan hield hij dat bij zich, bang dat de concurrentie dit zou gaan kopiëren en een deel van de omzet of winst ging afsnoepen. In de nieuwe economie daarentegen hélpt men elkaar juist, om ieder voor zich zo succesvol mogelijk te worden. Het succes van een individu betekent inkomen voor het hele team. Ervaringen worden met elkaar gedeeld, strategieën besproken, alles wordt gedaan om als team zo succesvol mogelijk te worden.

En reclame? Mond-tot-mond reclame geldt al jaren als de beste aanbeveling, en over een concept met bijzondere verdienmogelijkheden en uitstekende producten wordt al snel gesproken, ook op social media als twitter en facebook.

Aviroo Team Marketing is gelieerd aan Beyuna, het eerste Nederlandse Netwerkmarketing bedrijf in “Lifestyle- en Trendproducten”. Wij verzorgen de marketing van deze producten door middel van “sampling”. Door mensen de producten gratis te laten uitproberen zal men al snel van de kwaliteit overtuigd raken. Try before you buy!…