Gezond zijn
Gezond blijven

Veel mensen denken dat een gevarieerde voeding voldoende is om gezond te blijven. Niets is echter minder waar. Om de groeiende wereldbevolking te voeden moet de opbrengst van landbouwgrond steeds hoger worden, waartoe allerlei middelen worden ingezet. Voedingsmiddelen worden genetisch gemanipuleerd om bestand te zijn tegen ziekten en schimmels, er wordt bemest, gespoten met pesticiden en ga zo maar door. Omdat de grond uitgeput raakt bevat onze voeding steeds minder essentiële nutriënten zoals vitamines, ijzer, zink en magnesium. De bodem raakt uitgeput, en daardoor wordt ons eten steeds meer “vulling” in plaats van “voeding”.

Het zal duidelijk zijn dat in onze samenleving vrijwel iedereen een tekort heeft aan essentiële vitaminen en mineralen, die de bouwstenen vormen voor een gezond lichaam. Dat uit zich in een groeiend aantal patiënten met bijvoorbeeld osteoporose, diabetes-2, hart- en vaatziekten en bepaalde vormen van kanker. Wist u dat depressieve gevoelens, ADHD en PDD-NOS vaak duiden op een tekort aan deze voedingsstoffen?

Om de tekorten aan deze essentiële stoffen aan te vullen is het noodzakelijk voedingssupplementen te gebruiken. Let wel, voedingssupplementen zijn geen medicijn en werken ook niet van de ene dag op de andere. Wel zorgt het bij gebruik volgens voorschrift voor een juiste balans in ons lichaam, wat zorgt voor een betere weerstand en een algeheel fitter gevoel. Kortom, je voelt je gezond.

Aviroo Team Marketing is gelieerd aan Beyuna, een internationaal bedrijf van Nederlandse oorsprong, gespecialiseerd in voedingssupplementen van de hoogste kwaliteit.

Voor meer informatie over de producten van Beyuna, klik hier.